26 Şubat 2013 Salı

Ülkücüler 2012 (Belgesel Film) HD MP4


Ülkücüler 2012 (Belgesel Film) HD MP4
1980 darbesi öncesi ülkücü hareket mücadelesini ve cezaevi güncelerini temel alan film, doğru bilinen yanlış tarihi gerçekleri, dönemin tanıklarının gözünden ve gerçeğe de sadık kalarak aktarma hedefinde olan belgesel türünde bir çalışma. Değerlerine sahip çıkma amacı güden ekip, vatan toprağı için kendi canını feda etmekten kaçınmayan ülkücü harekete ve bu akımda sembolleşen kişi ve kurumlara bu belgesel film ile teşekkür etme hedefi de taşıyor.

15 Şubat 2013 Cuma

Türkiye'nin Savaş Teknolojisi DVDRip XviD


10 Şubat 2012 Büyük Takip, Türkiye'nin savaş teknolojisini ele aldı. Dünyada kullanılan en gelişmiş araçlarla kıyaslandığında ülkemizin ne kadar güçlü olduğunu ortaya koydu. Konunun başındaki isim Savunma Sanayi Müstaşarı Murat Bayar, savaş sanayi uzmanları ve gazetecilerle çok özel röportajlar yaptı.

Download Shareflare.net
http://bc.vc/cqopFa

5 Şubat 2013 Salı

Anamurda Satılık Evler ve Seralar Emlakz.Com’da


Mersin ilinin sınırları içerisinde bulunan çok güzel ve samimi ilçelerden biriside Anamur’dur. Geçmişi çok eskiye uzanan ve birçok devletin egemenliği altına giren bu antik ilçe Anamurda satılık sera ilanlarına ulaşmak istiyorsanız eğer her zaman olduğu gibi yine sizler için tasarladığımız internet emlak ilan sitemiz emlakz.com a gelerek Anamurda satılık seralar ve Anamurda satılık evler için ilanlara en ayrıntılı şekilde bakabilir ve isterseniz de hemen sahibi olabilirsiniz. 

Kumsalları ve nesli tükenmek üzere olan değişik türde hayvanları denizinde bulunduran bu değişik ve her yönüyle ilgi çekici olan ilçede bulunan uygun fiyatlı Anamurda satılık evler ve seraları kaçırmamanızı öneririz! Çünkü hiçbir yerde bu kadar fazla sera ilanına rastlayamaz ve bu kadar uygun fiyata bulamazsınız. O yüzden bir an önce sitemizi ziyarete gelerek Anamur satılık sera ilanlarını ve bu seralara ait olan kaliteli görsellerini en iyi şekilde incelemenizi ve seçiminizi yapmanızı öneririz. 

Hem Anamur gibi sıcak bir yerde hem de oldukça uygun fiyatlara satın alabileceğiniz bir serada istediğiniz şekilde faaliyetlerinizi gerçekleştirebilecek eğer hobi olarak ta bitkilerle uğraşmayı seviyorsanız eğer bu seraların size büyük ölçüde yardımı dokunacaktır. Anamurda satılık seralar ve evler eminiz ki tam sizin istediğiniz türden!

3 Şubat 2013 Pazar

Sosyal Medya Nedir?

Klasikleşmiş medyadan teknoloji medyasına geçiş sürecini yaşadığımız günümüzde karşımıza Sosyal medya diye bir kavram ortaya çıktı. Özellikle Web 2.0 teknolojilerini yaygınlaşması, girişimcilerin durağan web sitelerinden etkileşimli web sitelerine geçmesi teknoloji ve internet dünyasında hızlı gelişmeler yaşanmasına neden oldu.

Özellikle Facebook, Twitter gibi sosyal medya araçlarının günümüzde her yaştan insanı kendisine bağlaması ve hızla büyümesi Sosyal medya olgusunu farklı bir boyuta geçirdi. Aslında sosyal medya olgusu her ne kadar bu sosyal ağlar sayesinde ortaya çıkmış gibi görünse de; bunlardan önce de aynı konseptte, aynı teknoloji kullanılarak yapılmış bir çok web sitesi vardı. Fakat reklam stratejileri ve vizyon, misyon farklılıklarından dolayı bugün birçoğunun adı dahi hatırlanmaz oldu.

Sosyal medya diye adlandırılan yapının içerisindeki siteler için en çok tartışılan konuların başında sosyal medya faydalı mı, zararlı mı soruları gelmekte. Kime göre, neye göre faydalı ya da zararlı bakış açısından dolayı değişken bir yapıdadır. Fakat şüphesiz faydası da, zararı da yadsınamayacak şekilde günümüzde kendini göstermektedir. İnsanlar sosyal medya üzerinden bir etkinlik açarak örgütlenip binlerce kişilik bir kar topu savaşına gidebiliyor, ya da yardıma ihtiyacı olan biri için binlerce liralık yardım toplayabiliyor. Farklı bir boyutta ise sosyal medya yüzünden intiharlar da olabiliyor.

Sosyal medyanın zararı ya da faydası, kişiye, bakış açısına, kullanım ölçütüne göre her zaman değişken bir yapıya sahiptir.

Web tasarım ve reklamcılık firmalarının da son zamanlard hizmetlerini sosyal medya üzerinden yoğunlaştırmaları, bir hizmet alanının da doğduğunun en somut göstergesidir.