20 Kasım 2011 Pazar

Mustafa Kemal Atatürk Orjinal Videolar

Mustafa Kemal Atatürk Orjinal Videolar

Download Wupload


http://www.wupload.com/file/126091369/Mustafa Kemal Atatürk Orjinal Videolar.mayonez.net.rar
Download fileserve

http://www.fileserve.com/file/cRnhVzS/Mustafa Kemal Atatürk Orjinal Videolar.mayonez.net.rar

Wonders Of The Universe DVBRIP - Türkçe Altyazı

Wonders Of The Universe DVBRIP - Türkçe Altyazı

Download Wupload

Download fileserve

Every So Often In The World / Umut Güzeldir / Türkçe Dublaj

Every So Often In The World / Umut Güzeldir / Türkçe Dublaj
Birçoğu yaşıtlarının sahip olduğu güzelliklere sahip olamayan çocukların dünyasından dört faklı hikaye. 
Hindistan’ın güneyinde bir köyde anneannesiyle yaşayan Ravi, kendi köyündeki okula değil bir başka köydeki okula gitmektedir çünkü bilmediği bir nedenden o köyde istenmemektedir. 
Okulda düzenlenen basit bir dansa katılabilmek için bile çalışmak zorundadır çünkü gerekli olan kıyafeti alacak parası yoktur. 
Üç yaşındaki Maca henüz göremediği gerçeklere rağmen hayatındaki mutlulukları seriyor gözler önüne

Download Wupload

Download Uploadedto

2. Dünya Savaşı Belgeseli | 14 Bölüm | Türkçe Dublaj



Wupload İndirme Linki :


Uploaded.to İndirme Linki :


Fileserve.com İndirme Linki :

Kıyamet ve Mahşer Günü



Wupload İndirme Linki :


Uploaded.to İndirme Linki :


Fileserve.com İndrime Linki :

Çöplük - Waste Land DVDRIP XviD AC3 Türkçe Dublaj


Çekimi üç yıldan fazla süren “Çöplük/Wasteland”belgesel, ünlü sanatçı Vik Muniz’i Brooklyn’deki evinden memleketi Brezilya’da Rio de Janeiro’nun dışında bulunan dünyanın en büyük çöplüğü Jardim Gramacho’ya kadar izliyor. Muniz, burada bir “catador” grubunun fotoğraflarını çekiyor. Muniz’in başlangıçtaki amacı çöplerle birlikte catadorları görüntülemektir. Ancak bu ilham verici karakterlerle yaptığı işbirliği ile onların hayatlarına dahil oluyor. Catadorlar kendilerine umut olan Muniz sayesinde yeniden hayal etmeye başlıyorlar. Yönetmen Lucy Walker yardımcılarıyla birlikte tüm süreç boyunca sanatın dönüştürücü gücü ve insan ruhunun simyasının etkileyici kanıtlarını ortaya koyuyorlar.

Hotfile:


Fileserve:

National Geographic Marmaray Projesi | Türkçe Dublaj | DVDRip XviD



İstanbul, Osmanlı İmparatorluğu zamanından beri planları yapılan, iki yakayı birleştirecek dev bir tüp geçit projesini hayata geçiriyor. Marmaray, yalnızca iki yakayı birbirine bağlayıp istanbul trafiğine kalıcı ve uzun vadeli bir çözüm getirmesiyle değil, dünyadaki en derin batırma tünel oluşu ve yapımındaki mühendislik mucizeleriyle de insanı hayrete düşürüyor. Mühendisler bu hassas projede boğazdaki akıntılar, zemin farklılıkları, tünelin Kuzey Anadolu Fay Hattı'na yakınlığı gibi zorluklar karşısında en teknolojik araçlarla mücadele veriyor.
Bu devasa projenin kazılan, aynı zamanda dünya sualtı arkeolojisinde heyecanla karşılanan çok önemli keşiflerin yapılmasına da olanak sağladı. İstasyon kazıları esnasında, M.S. 4. yüzyıldan kalma, 30'dan fazla iyi durumda Bizans ticaret gemisi bulundu. 2006 yılında, istasyon alanlarında İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Arkeoloji Müzeleri yönetiminde başlayan kazılar hala sürmektedir.
Download Uploadedhttp://ul.to/waq1rtn7
Partlar Uyumludur Karışık İndirebilirsiniz..

Büyük Yalan | Soykırım Yalanı | DVDRip XviD

Fileserve.com İndirme Linki :


Uploaded.to İndirme Linki :

Deniz Alti Belgeseli | HD | 1080p | TR Dublaj


Yengeçlerin, Denz analarını şapka niyetine taktıkları, balıkların, taş ve tüylü halılar şeklinde gizlendikleri, Denzin altında, dans ederek ve zigzaglar çizerek akan büyülü bir dünyayı hayal edin. Şimdi, keşfetme zamanı!
Olağanüstü kamera çekimleriyle dolu bu yapım size, doğanın mucizeler
ine doğru kulaç atma şansı verecek; Büyük Beyaz Balina'nın ihtişamından (ve korkunç dişlerinden), aşık mürekkepbalığının gülünç oyunlarına kadar..

Wupload İndirme Linki :


Uploaded.to İndirme Linki :


Fileserve.com İndirme Linki :

Büyük Yalan / Soykırım Yalanı DVDRIP XviD AC3-BDR

alt
Büyük Yalan, Türkiye Cumhuriyetinin katliamla kurulduğu yalanını ileri sürenlere, Rus-Ermeni belgeleriyle cevap veriyor. Saklı tutulan Ermeni arşivlerinden elde edilen çok önemli belgeler Dünya 'da ilk kez ekrana çıkıyor. ABD 'den Azerbaycan 'a, Fransa 'dan Rusya 'ya alanında uzman 43 tarihçi ve siyaset bilimciyle tek tek röportaj yapıldı. 1915 Ermeni olaylarının tanıklarıyla yapılan çekimler ilk kez bu belgeselle gün yüzüne çıkıyor. Büyük Yalan, Türkiye'nin en İyi sinemacılarının danışmanlığında 50 kişilik titiz bir ekip tarafından, 8 yıllık bir arşiv araştırmasının sonunda hazırlandı. Büyük Yalan belgeseli, yalanları belgeleriyle yüzlerine çarpmak, ülkemizi savunmak, tehdidin merkezini göstermek ve milletimizi uyandırmak amacıyla hazırlandı.

Hotfile:


Fileserve:

Microcosmos BDRIP 1080p x264 AC3 TR-EN DUAL-BDR

Microcosmos BDRIP 1080p x264 AC3 TR-EN DUAL-BDR
Microcosmos (orijinal başlığı Microcosmos: Le peuple de l'herbe Microcosmos: Çimlerin insanları) Claude Nuridsany ve Marie Pérennou tarafından hazırlanan 
ve Jacques Perrin'in yapımcılığını üstlendiği belgeseldir. Bu belgesel Bruno Coulais'nin müzikleriyle beraber böceklerin interaksiyonlarını detaylı şekilde göstermektedir.
Filmden bazı sahneler The Philosopher Kings grubunun Famous, Rich and Beautiful albümünün "You Don't Love Me (Like You Used to Do)" singlenın video klibinde kullanılmıştır.
1996 Cannes Film Festivalinde gösterilmiştir .

Bir grup Fransız fotoğrafçısı, üç yılını, karıncalar, arılar, tırtıllar, kelebekler, salyangozlar ve örümceklerin hayatını gözlemleyerek geçirir. 
Sonuçta, doğanın ritmini büyüleyici bir güzellikle sergiliyor... Bir karıncayı, bir böceği incitmemek için daha dikkatli olunması amaç edinen bir belgesel.
Download Wupload




Download fileserve